جدیدترین اخبار :
  • آمادگی استان جهت تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در چابهار/ توسعه سواحل مکران از تاکیدات رهبر معظم انقلاب و برنامه هفتم توسعه/ بررسی زمینه‌های سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی یزد در چابهار/ تشکیل دبیرخانه مشترک یزد و چابهار جهت توسعه سواحل مکران
  • چابهار؛ گنج پنهان ایران که نقشه تجارت اوراسیا را دگرگون می‌کند
  • ۵ پیشنهاد کلیدی ایران برای توسعه همکاری‌های ترانزیتی و لجستیکی
  • قدردانی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار از تدبیر دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در تغییر نحوه تخصیص ارز و اجرایی شدن رویه‌های واردات خودرو
  • نشست بررسی مشکلات و رفع موانع و محدودیت‌های تولید و صادرات از منطقه آزاد چابهار

تسهیلات مناطق آزاد به استارتاپ ها

اقتصادی | تاریخ خبر : 97/05/20 | تعداد بازید :3478
مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: مناطق آزاد با حمایت صندوق شکوفایی امید به استارتاپ ها تسهیلات می دهند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، مرتضی بانک به همکاری با صندوق نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری های خطرپذیر در مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: با صندوق نوآوری همکاری خوبی انجام داده و تفاهم نامه منعقد کردیم. در حال حاضر ۲ صندوق خطرپذیر در ۲ منطقه آزاد ایجاد شده و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند. صندوق های خطرپذیر با مشارکت صندوق شکوفایی و مناطق آزاد ایجاد می کنیم تا بتوان به این شرکت های تازه تاسیس شده کمک کرد. اگر مشکلی بود این صندوق بتواند به آنها کمک کند. 
مرتضی بانک در خصوص توسعه شرکت های دانش بنیان در مناطق آزاد کشور اشاره کرد و افزود: در خصوص توسعه شرکت های دانش بنیان از برنامه ای که با ما ارائه شد چندین برابر جلوتر هستیم. گام های بسیار خوبی در ایجاد شرکت های دانش بنیان و حمایت از این شرکت ها در مناطق آزاد صورت گرفته است. حدود ۱۴۰۰ واحد فعال در مجموعه مناطق داریم که در سالهای اولیه تأسیس این مناطق ایجاد شده‌اند. در عرض ۲ سال و نیم گذشته حدود ۲۵۰ واحد شرکت دانش بنیان در مناطق آزاد ایجاد شده که این نشان دهنده توانمندی جوانان ما است. همچنین بسترهای خوبی برای جذب ایده و حرکت موثر برای کشور فراهم کردیم. 
وی با اشاره به ایجاد بسترهای لازم برای حضور فعالیت استارتاپی در مناطق آزاد کشور نیز گفت: در حوزه مجموعه های استارتاپی ما علاقه مندیم و اعتقاد داریم که باید بسترهای لازم را فراهم کنیم و از همین جا به جوانان عزیزمان اعلام می کنم که شرایط مناسبی برای توسعه فعالیت های استارتاپی در مناطق آزاد به خصوص در جنبه های بازرگانی و با نگاه صادراتی وجود دارد. نیاز نیست که شرکت ها و تاجرها بیایند و بروند و بعد با دیدن مستقیم کار، خرید و فروش انجام دهند. مناطق آزاد به دلیل بستر بسیار خوبی که در همسایگی با ۱۵ کشور دارد فرصت بسیار خوبی برای هیات های استارتاپی است. 
دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور ادامه داد: با فعالیت استارتاپ ها، رفت و آمدهای بسیار، واگذاری مجوزهای واردات کالا به دلیل کم بودن عوارض بسیار راحت است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل